Педагогічна рада на тему: "Системний підхід до формування інклюзивного простору в освітньому середовищі в рамках реалізації Концепції Нової української школи"

Упровадження і становлення інклюзивного навчання - одне з найважливіших завдань сьогодення освіти. І воно ще довго залишатиметься пріоритетним напрямком роботи кожного навчального закладу.

27 квітня у Нововолинському ліцеї № 3 відбулося засідання педагогічної ради на тему: "Системний підхід до формування інклюзивного простору в освітньому середовищі в рамках реалізації Концепції Нової української школи".

В обговоренні питання взяли участь практичний психолог ліцею Сідлецька О. В., асистенти вчителів Карпець О. В., Пасевич С., Федчук О. В. та класні керівники інклюзивних класів.

Заступник директора, Юлія Сервачинська, наголосила на тому, що якісне формування інклюзивного освітнього середовища є одним із головних завдань Нової української школи.

Важливо розуміти, що соціалізація учнів із ООП - це не лише наявність таких дітей у класі. Це, перш за все, їх залучення у колектив, шкільне та суспільне життя. І ми робимо все можливе, щоб вони почувалися частиною нас усіх!

#Нововолинськийліцей3

/Files/images/novini/04_2023/562.jpg

/Files/images/novini/04_2023/557.jpg

/Files/images/novini/04_2023/558.jpg

/Files/images/novini/04_2023/561.jpg

/Files/images/novini/04_2023/563.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 35