14 лютого – Міжнародний день дарування книг

14 лютого– Міжнародний день дарування книги (International Book Giving Day). Це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році. Вона спрямована на підвищення інтересу і доступу до книги.

/Files/images/bbloteka/IMG_1909.jpg

Не залишилася осторонь цього свята-акції і наша шкільна бібліотека. За ініціативи Ради Козацької республіки та активу книгозбірні було проведено акцію «Подаруй бібліотеці книгу», на яку відгукнулося дуже багато дітей.

Серед подарованих книг: «Кобзар « Т.Шевченка (1947року), О.Назарука «Роксоляна», М.Хвильовий Т.1,2, Дж.К.Ролінга «Гаррі Поттер і смертельні реліквії», О.Вайлда «Хлопчик-зірка», В.Нартова «Найвидатніші гетьмани та кошові отамани України», В.Сухомлинського «Квітка сонця», В.Нестайка «Тореадори з Васюківки», «Дивовижні пригоди в лісовій школі», Марка Твена «Пригоди Тома Сойєра», Р.Стівенсона «Острів скарбів», Дж.Родарі «Подорож голубої стріли» , «Пригоди цибулино», енциклопедію екології для дітей «Світ довкола нас» та багато інших.

/Files/images/bbloteka/IMG_1910.jpg

Кращі книгодарувачі : Ковальчук Олена (10-й клас), Мельник Богдан ( 7-А клас), Юрчик Ангеліна (5-А клас), Голота Софія (6-В клас), Коляда Анна (8-Б клас), Лабутін Олег ( 8-Б клас), Бабій Софія (3-А клас), Клетьонкін Роман (2-В клас), Ворошило Іван (10-й клас),Стельмащук Марійка (2-Б клас) та інші.

Всього подаровано 122 книги.

Кiлькiсть переглядiв: 410