Урок мужності

16 жовтня у 5 – В класу відбувся урок мужності «Герої живуть поруч», який провела завідувач шкільної бібліотеки Комарова Н.Г.

Крим, Донбас… Протистояння в Луганській і Донецькій областях переросло в повномасштабну війну з тисячами жертв і руйнуванням економіки країни. АТО розпочалась на Сході України, у Слов’янську, 13 квітня 2014 року.

Тому темою цього уроку стала мужність українських військових та добровольців, їх вірність Присязі українському народові, готовність віддати життя за мир і спокій в Україні, а також героїзм простих українців, які з перших днів антитерористичної операції допомагають забезпечувати війська захисним спорядженням, ліками, продовольством та, не зважаючи на ризик, вивозять із захоплених міст і сіл мирних громадян.

На урок мужності був запрошений колишній учитель допризовної підготовки нашої школи, а нині боєць 51-ої ОМБр Венгрин Сергій Ярославович. Його розповіді про солдатські будні глибоко запали в серця п ятикласників, які зрозуміли, що дійсно герої живуть поруч нас.

Кiлькiсть переглядiв: 367