25 Форум книговидавців у Львові

21 вересня педагоги Нововолинська мали змогу відвідати Львів - місто кави й шоколаду, легенд і романтики, культурну столицю України.

Форум видавців у Львові – найочікуваніша, наймасштабніша, найвелелюдніша культурна подія року – це дві сотні видавництв, десятки тисяч книжок, спілкування з письменниками, презентації, авторські читання, автограф-сесії, публічні інтерв’ю, тематичні майданчики, неймовірна атмосфера, незвичайні враження, позитивні емоції.

На 25 Вооk Forum відбулася презентація книжки Ольги Купріян "Щоденник Лоли". Твір про 15-літню красуню, найпопулярнішу школярку, модну блогерку, "майстриню потрапляти в різні халепи", тінейджерку, реальне життя якої відрізняється від інстаграмного. Відкрити для себе справжню Лолу (героїню популярного зараз серіалу «Школа»), зрозуміти психологію вчинків героїні пропонує Ольга Купріян - сучасна українська письменниця, редакторка "БараБуки", цікава співрозмовниця, з якою педагог Руга Наталія Анатоліївна познайомилася на І Міжнародному дитячому літературному фестивалі, що проходив у вересні в Чернівцях.

Кiлькiсть переглядiв: 261