Активний і пізнавальний відпочинок у таборі "Дзвіночок"

Життя в пришкільному таборі "Дзвіночок" (на базі Нововолинської ЗОШ 3) вирує. Цього тижня були дні театру, кіно, безпеки, творчості, туризму.

Діти брали участь у конкурсах малюнків "Емоції", "Номери безпеки", ігровій програмі "Пантоміма", вікторинах "Дотримання правил безпеки - запорука життя і здоров'я", "Розумники й розумниці", виготовляли театральні маски, кадри кінострічок до улюблених мультфільмів, роботи до виставки-конкурсу "Мозаїка творчих ідей", переглянули в кінотеатрі анімаційну історію про принца Філіпа "Зачарований принц", готувалися до святкового концерту "Таланти "Дзвіночка", ходили в похід до озера. Окрім того, щодня проходили спортивні змагання з футболу, бігу, шахів, тенісу чи піонерболу, ігри й розваги на свіжому повітрі, які проводив Цяк В.М.

Особливо запам'яталася вихованцям зустріч із працівниками Нововолинського відділу ДСНС. Рятувальники, приїхавши до школи на пожежній машині, розповіли дітям про свою професію, особливості спецодягу, як діяти при надзвичайних ситуаціях,продемонстрували тактичні можливості обладнання, що використовують в умовах аварійно-рятувальних робіт.

Діти задоволені активним і пізнавальнимвідпочинком у таборі.


Галерея "Табір "Дзвіночок" 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 329