Зі словами вдячності – до вас!

Учитель! Це слово втілює в себе професіоналізм, відданість своїй праці, талант і покликання сіяти мудрість, знання, любов до дітей та рідного краю.

Найрозкішніші та найяскравіші квіти осені були врученні викладачам загальноосвітнього закладу № 3 Нововолинська з нагоди дня Вчителя . Безліч приємних слів отримали педагоги із уст директора школи Юрія Мороза, його колег та учнів. Школярами був організований шкільний концерт, у якому вони проявили свої таланти у дикції , музичних виступах та хореографічних номерах. Також на цьому заході були вручені листи подяки та грамоти від міського управління освіти тим вчителям, які особливо відзначилися упродовж минулого року .

Але своєрідним подарунком чи, можливо, родзинкою свята стало власноруч відзняті та змонтовані відео сюжети , учнями 11 класів, про роботу вчителів у комедійному жанрі. Аплодисменти звучали тоді довго, а сльози на очах наших наставників світилися, мов маленькі діаманти.
Тож прийміть наші щирі вітання, любі вчителі, а також слова подяки за терпіння і вміння підтримати у складних ситуаціях!


Владислав МАТВІЇВ, ЗОШ № 3.


Кiлькiсть переглядiв: 407