Будуй кар’єру в своєму регіоні

Ти вчишся у випускних класах школи і ніяк не можеш визначитися, куди тобі податися далі? Чи, можливо, тобі вже видали свідоцтво про завершення навчання у школі і час обирати ВУЗ, у який вступати? Але на кого вчитися? Яка професія мені підходить? Яка спеціальність принесе успіх і задоволення від роботи?

Якщо ти задаєш собі ці питання, то kariera.in.ua – сайт саме для тебе. Тут ти не тільки знайдеш відповіді на свої питання, а зможеш і зорієнтуватися у пошуку роботи. Тут ти знайдеш:

· Найкращі поради з профорієнтації;

· Ознайомлення з класифікаціями професій;

· Тести на вибір професії;

· Інформацію про ВНЗ твого регіону на України в цілому, включаючи освіту за кордоном;

· Створення власного алгоритму пошуку роботи;

· Найпопулярніші і найдієвіше методи пошуку роботи;

· Вивчення ринку праці регіону;

· Корисну інформацію про укладання трудового договору та права працівників.

Здійснити правильний вибір майбутньої професії – не так просто, як здається на перший погляд. До цього треба підготуватися. Визначитися, до чого в тебе є схильність, які риси характеру зможуть допомогти тобі у роботі, а які заважатимуть. Є й інші аспекти, важливі для профорієнтації.

Тільки від тебе та твоєї наполегливості у вивченні цього питання залежатиме, чи зможеш ти обрати професію, яка є дійсно твоїм покликанням, і яка водночас буде приносити тобі достатній прибуток. Якщо ти вже про це задумався, то ти – на правильному шляху, і kariera.in.ua – твій наступний крок.

Сайт розроблено в рамках проекту "Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону", який передбачає проведення дослідження стану ринку праці в Рівненській та Волинській області, закупівлю обладнання для підготовки робітників за професіями, які визначені з урахуванням потреб роботодавців субрегіону, навчання представників ПТНЗ та мотивація молоді для започаткування власної справи. Проект розпочався у вересні 2014 року і триватиме 36 місяців.

Проект виконується Управлінням освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації у партнерстві з Управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинським ресурсним центром в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

Кiлькiсть переглядiв: 353