Порадник для молоді «Самостійний пошук роботи»

Порадник призначений для молодих людей, які завершили або найближчим часом завершують навчання і хочуть підготуватися до свого першого працевлаштування. Порадник допоможе обрати оптимальний алгоритм пошуку роботи, опанувати основні навички, необхідні для успішного працевлаштування (підготовка резюме, співбесіда з роботодавцем), уникнути найбільш поширених помилок, адаптуватись на робочому місці та ін.

Електронний примірник порадника можна завантажити за посиланням http://kariera.in.ua/shukati-robotu/algoritm-poshuku-roboti/

Посібник створено в рамках проекту "Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону", який передбачає проведення дослідження стану ринку праці в Рівненській та Волинській області, закупівлю обладнання для підготовки робітників за професіями, які визначені з урахуванням потреб роботодавців субрегіону, навчання представників ПТНЗ та мотивація молоді для започаткування власної справи. Проект розпочався у вересні 2014 року і триватиме 36 місяців.

Проект виконується Управлінням освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації у партнерстві з Управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинським ресурсним центром в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

Кiлькiсть переглядiв: 375