Посібник «Конспекти занять з розвитку підприємництва»

Високий рівень підприємницької активності – це той елемент, без якого успішно розвиватись не може жодна країна світу. Він призводить не лише до збільшення рівня податкових відрахувань, зростання ВВП, створення робочих місць, підвищення рівня життя мешканців країни. Він також породжує соціальні та ментальні зміни, формує середній клас, дозволяє людині відчути себе господарем своєї долі, перестати бути залежним від влади чи роботодавця.

Існує ряд інструментів стимулювання розвитку підприємливості, апробованих країнами Європи. Деякі методики вже успішно адаптовані в Україні. Одна з таких методик описана в посібнику, що буде корисним у роботі з учнями загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. Електронну версію посібника можна завантажити тут http://kariera.in.ua/navchitisya-b%D1%96znesu/rozrobki-urok%D1%96v.html

Посібник створено в рамках проекту "Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону", який передбачає проведення дослідження стану ринку праці в Рівненській та Волинській області, закупівлю обладнання для підготовки робітників за професіями, які визначені з урахуванням потреб роботодавців субрегіону, навчання представників ПТНЗ та мотивація молоді для започаткування власної справи. Проект розпочався у вересні 2014 року і триватиме 36 місяців.

Проект виконується Управлінням освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації у партнерстві з Управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинським ресурсним центром в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

Кiлькiсть переглядiв: 275