Всеукраїнський конкурс «Ми - Патріоти України»

Україна — наша Батьківщина, і хочеться знати про неї якнайбільше. Це закономірне бажання, адже людині властиве бажання отримувати знання. А які ж ми будемо українці, якщо не знатимемо території, на якій проживаємо та якій завдячуємо усім, що в нас є, не знатимемо їсторії, мови, літератури, географії - тобто не матимемо тих знань, які вирізняють націю, які вказують нам, до якої спільноти ми належимо? Які ж ми патріоти, якщо не розумітимемо, в чому наші досягнення, здобутки та переваги в порівнянні з іншими народами?

Саме з метою ознайомлення молодого покоління українців з нашими цікавинками та досягненнями, ми вирішили взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Ми –Патріоти України», який покликаний ознайомити учасників з Україною.

Конкурс відбувся 15 березня 2017 року під гаслом: "Чи знаєш ти землю, на якій живеш?". Діти відповідали на запитання різного рівня з історії України, географії, української літератури. У конкурсі взяли участь учні 7-В класу під керівництвом Корнійчук Світлани Вікторівни.

/Files/images/novini/IMG_2633.jpg

/Files/images/novini/IMG_2640.jpg

/Files/images/novini/IMG_2651.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 372